Aansluiten op de interface

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de interface van het apparaat kunt identificeren en hoe u het apparaat kunt aansluiten volgens de netwerkomgeving.

Afbeelding voor het aansluiten op de interfaces (illustratie met nummers en benoemingen)

1. USB-hostinterface

Poort voor het aansluiten van een USB-interfacekabel of USB-interfaceapparaat

Gebruik deze interface om het apparaat aan een kaartverificatieapparaat, extern toetsenbord of Bluetooth te verbinden.

2. IEEE 1284-poort (optioneel)

Poort voor het aansluiten van de IEEE 1284-interfacekabel

3. USB 2.0 [Type B]-poort

Poort om de USB 2.0 [type B]-interfacekabel op aan te sluiten.

Met deze interface kunt u met het apparaat afdrukken via de USB-verbinding.

4. Gigabit Ethernet-poort

Poort voor het aansluiten van de 1000BASE-T, 100BASE-TX- of 10BASE-T-kabel

Gebruik deze interface om het apparaat op een netwerk aan te sluiten.

Als u een Ethernet-interfacekabel gebruikt die 1000BASE-T ondersteunt, stelt u [Ethernet snelheid] op [Autom. select: 1Gbps inschak] in [Interface instellingen] in [Systeeminstellingen] in.

5. Wireless LAN-poort (optioneel)

Poort voor het gebruik van wireless LAN

6. Uitgebreide USB-poort (optioneel)

Poort om de meegeleverde USB-interfacekabel op aan te sluiten

Het andere uiteinde van de USB-kabel dient aangesloten te worden op de USB 2.0-poort [Type B].

Sluit deze kabel alleen op het apparaat aan.

Opmerking

• De sleuf kan slechts één module bevatten: U kunt op deze sleuf slechts één IEEE-1284 interfacekaart, één draadloze LAN interface-eenheid of één USB Device Server Option tegelijk aansluiten.

• U kunt de Ethernet-poort en draadloze LAN interface-eenheid niet tegelijkertijd gebruiken. Als de optionele draadloze LAN interface-eenheid is geïnstalleerd, moet u onder [Interface-instellingen] bij [Systeeminstellingen] het [LAN-type] instellen op [Draadloos LAN].

• De Bluetooth interface-eenheid en de draadloze LAN interface-eenheid kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.