Aansluiten op de USB-interface (type B)

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u de USB2.0-interfacekabel (type B) moet aansluiten op de USB2.0-poort.

VOORZICHTIG

• Goed afgeschermde en geaarde kabels en aansluitingen moeten voor aansluitingen met een hostcomputer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de uitstootlimiet.

1Sluit de USB2.0-interfacekabel (type B) aan op de USB2.0-poort.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

2Sluit het andere uiteinde aan op de USB2.0-poort van de hostcomputer.

Opmerking

• Dit apparaat wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor het apparaat (connector) en uw computer koopt.

• Gebruik een kabel van vijf meter of korter die de USB2.0 (Type B) interface ondersteunt.

• De USB2.0-interfacekaart wordt ondersteund door Windows XP/Vista/7/8/8.1, Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2/2012/2012 R2 en OS X 10.6 of later.

• In combinatie met OS X 10.6 of later wordt een overdrachtssnelheid van USB2.0 ondersteund.

• Voor meer informatie over het installeren van het stuurprogramma van de printer, zie Installatiehandleiding stuurprogramma.