Aansluiten op de draadloze LAN-interface

Dit gedeelte beschrijft hoe u het apparaat moet aansluiten op de draadloze LAN-interface.

Opmerking

• Controleer het IPv4-adres en het subnetmasker of de instellingen van het IPv6-adres van dit apparaat.

• Voor meer informatie over het instellen van het IPv4-adres en subnetmasker van het bedieningspaneel van het apparaat, zie Interface-instellingen.

• Voordat u dit apparaat met een wireless LAN-interface gebruikt, moet u [Wireless LAN] in [Type LAN] selecteren.