Koptekst overslaan
Help

Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen

Lees dit eerst
Het apparaat aansluiten

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u het apparaat op het netwerk kunt aansluiten en hoe u de netwerkinstellingen kunt instellen.

Schermeigenschappen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Schermeigenschappen beschreven.

Systeeminstellingen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Systeeminstellingen onder Apparaateigenschappen.

Toezicht houden op het apparaat en het apparaat configureren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat controleert en configureert.

Adressen en gebruikers registreren

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u bestemmingen en gebruikers registreert in het adresboek.

Bijlage