Opgeslagen documenten afdrukken

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u documenten afdrukt die op het apparaat opgeslagen zijn.

Belangrijk

• Deze functie is niet beschikbaar in programma's die originele stuurprogramma's gebruiken zoals PageMaker.

Testafdruk

Selecteer de eerste paar pagina's van een afdruktaak die uit meerdere pagina's bestaat, zodat u de weergave kunt controleren voordat u de rest afdrukt. U kunt de resterende pagina's afdrukken of annuleren via het bedieningspaneel van de printer of Web Image Monitor.

Voor meer informatie, zie Testafdruk.

Beveiligde afdruktaak

Als u iets wilt afdrukken dat niet voor anderen bedoeld is, dan weet u zeker dat de printer niet begint met afdrukken tot u fysiek bij de printer stat en een wachtwoord via het bedieningspaneel van de printer of in Web Image Monitor invoert.

Voor meer informatie, zie Beveiligde afdruktaak.

Uitgestelde afdruk

De afdruktaak wordt naar de printer verzonden en tijdelijk op de harde schijf van de printer opgeslagen. Als de opgeslagen taak wordt afgedrukt, wordt de taak van de harde schijf van de printer verwijderd. U kunt de taak ook op een opgegeven tijd afdrukken.

Voor meer informatie, zie Uitgestelde afdruk.

Opslaan en Afdrukken

De afdruktaak wordt op de harde schijf van de printer opgeslagen en op dezelfde tijd afgedrukt. U kunt de opgeslagen taak zo vaak u maar wilt opnieuw afdrukken tot u de taak van de harde schijf van de printer verwijdert.

Voor meer informatie, zie Opslaan en Afdrukken.

Opgeslagen afdruk

De afdruktaak wordt naar de printer verzonden en op de harde schijf van de printer opgeslagen. U kunt de opgeslagen taak zo vaak als u maar wilt afdrukken tot u de taak van de harde schijf van de printer verwijdert.

Voor meer informatie, zie Opgeslagen afdruk.

Documentserver

Selecteer dit om een bestand naar de documentserver te verzenden. Het bestand wordt op de documentserver opgeslagen om in de toekomst te kunnen bewerken of af te drukken.

Voor meer informatie, zie Documentserver.

Opmerking

• Raadpleeg de handleiding Afdrukken voor informatie over apparaatbediening via het bedieningspaneel.

• Raadpleeg Afdrukken voor informatie over het maximum aantal documenten dat op het apparaat kan worden opgeslagen.