Opslaan en Afdrukken

U kunt een document op de printer opslaan en later via het bedieningspaneel of Web Image Monitor afdrukken.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

4Klik op [Opslaan en Afdrukken] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

5Voer bij [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

U kunt het opgeslagen document een naam van maximaal 16 alfanumerieke tekens geven. U kunt voor het opgeslagen document een wachtwoord van vier tot acht cijfers instellen.

6Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.

De eerste pagina´s worden onmiddellijk afgedrukt en de gegevens worden op de printer opgeslagen.

7Druk het document via het bedieningspaneel af.