Perforeren

Belangrijk

• Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Selecteer [Printereigenschappen] in het pop-upmenu.

4Selecteer [Algemeen 3] in [Kenmerksets:].

De itemnamen in [Kenmerksets:] verschillen afhankelijk van welke versie u van Mac OS X gebruikt.

5Selecteer de uitvoerlade waarnaar de afgedrukte vellen moeten worden afgeleverd in het pop-upmenu [Bestemming:].

6Selecteer de perforeerpositie in het pop-upmenu [Perforeren:].

7Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.