Testafdruk

U kunt eerst enkele pagina's van een afdruktaak afdrukken en vervolgens de afgedrukte pagina's controleren om er zeker van te zijn dat de afdrukinstellingen correct zijn. Als u tevreden bent, geef dan het aantal resterende af te drukken pagina's op via het bedieningspaneel of in Web Image Monitor.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

4Klik op [Testafdruk] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

5Voer bij [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

6Stel het aantal kopieën in op twee of meer en start vervolgens het afdrukken.

Er wordt één set van het document afgedrukt.

7Geef het aantal af te drukken kopieën op via het bedieningspaneel en druk het document af.