Uitgestelde afdruk

U kunt een document tijdelijk op de printer opslaan en het later via het bedieningspaneel of Web Image Monitor afdrukken.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

4Klik op [Uitgestelde afdruk] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

5Voer bij [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

U kunt het opgeslagen document een naam van maximaal 16 alfanumerieke tekens geven.

6Om een document op een bepaalde tijd af te drukken, vinkt u het selectievakje [Stel afdruktijd in] aan.

U kunt een tijd in 24-uursweergave opgeven.

7Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.

Het document wordt op dit moment niet afgedrukt, maar wordt in plaats daarvan op de printer opgeslagen.

8Druk het document via het bedieningspaneel af.

Opmerking

• Als er op het bedieningspaneel een foutmelding wordt weergegeven, wordt het afdrukken niet gestart, zelfs niet op de opgegeven afdruktijd is.

• Als u het apparaat uitzet, start het afdrukken niet, zelfs niet als het de opgegeven afdruktijd is. Om een document af te drukken waarvan de opgegeven tijd al is verstreken, stelt u [Taken niet afgedr. omdat app. uit was] in op [Afdr. indien app. aan] op het [Systeem]-tabblad onder [Printereigensch.]. Raadpleeg de handleiding Afdrukken voor meer informatie.