Wanneer er andere berichten worden weergegeven

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Kan geen verbinding maken met de draadloze kaart. Zet de hoofdschakelaar uit en controleer vervolgens de kaart.”

Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".

• De draadloze LAN-kaart is niet geplaatst toen het apparaat werd ingeschakeld.

• De draadloze LAN-kaart is verwijderd nadat het apparaat was aangezet.

• De instellingen zijn niet bijgewerkt, hoewel de eenheid wel is waargenomen.

Schakel de stroom uit en controleer of de draadloze LAN-kaart correct is geplaatst. Schakel de stroom na controle weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Kan geen verbinding maken met de Bluetooth- interface. Controleer de Bluetooth-interface.”

• De Bluetooth interface-eenheid was geplaatst toen het apparaat aan stond.

• De Bluetooth interface-eenheid werd verwijderd terwijl het apparaat aan stond.

Schakel de stroom uit en controleer of de Bluetooth interface-eenheid correct is geplaatst. Schakel de stroom na controle weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Scanglas schoonmaken. (Bevindt zich naast de glasplaat.)”

Het scanglas of de geleiderplaat van de ADF is vies.

Maak deze schoon. Zie Onderhoud en specificaties.

“De volgende uitvoerlade is vol. Verwijder het papier.”

De uitvoerlade is vol.

Verwijder het papier uit de uitvoerlade zodat u het afdrukken kunt voortzetten. Als het papier in de staffellade van de finisher afgeleverd moet worden en u wilt voorkomen dat het papier uit de lade valt, kunt u het afdrukken onderbreken door op de [Stop]-knop te drukken en het papier eruit te halen. Druk op [Doorgaan] op het display om verder te gaan met afdrukken.

“Interne ventilator is actief.”

Grote afdruktaken veroorzaken hitte-opbouw binnenin het apparaat, waardoor de ventilator automatisch gaat draaien. De ventilator zal automatisch beginnen met verkoelen als de afdruktaak het aantal van 3000 vellen A4Staand of 1500 vellen A3Liggend heeft bereikt.

De ventilator zal ongeveer 30 minuten blijven draaien. De ventilator maakt geluid, maar dit is normaal en u kunt het apparaat gewoon gebruiken wanneer de ventilator aan het koelen is.

De hoeveelheid papier die kan worden afgedrukt en de totale tijd voor de ventilator begint te draaien, hangen af van de temperatuur van de omgeving waarin het apparaat is geplaatst.

“Zelfcontrole...”

Het apparaat voert beeldaanpassingsfuncties uit.

Tijdens de werking kan het apparaat periodiek onderhoud doorvoeren. De frequentie en de duur van het onderhoud zijn afhankelijk van de vochtigheidsgraad, de temperatuur en afdrukfactoren zoals het aantal afdrukken, het papierformaat en het papiertype. Wacht tot het apparaat klaar is.

"XXX reageert niet."

(Dit bericht kan worden weergegeven wanneer u het Smart Operation Panel gebruikt. "XXX" staat in dit bericht voor de functie die wordt gebruikt.)

Het apparaat is bezig met het verwerken van gegevens.

Om door te gaan met de huidige taak, drukt u op [Wachten]. Om de huidige taak te stoppen, drukt u op [Afsluiten forceren].