Als het Home-scherm niet kan worden bewerkt (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Het formaat van de afbeeldingsgegevens is niet geldig. Bekijk de handleiding voor de benodigde gegevens.”

De grootte van de afbeeldingsgegevens is ongeldig.

Voor meer informatie over de bestandsgrootte van snelkoppelingen, zie Handige functies.

“De indeling van de afbeeldingsgegevens is niet geldig. Bekijk de handleiding voor benodigde gegevens.”

De bestandsindeling van de snelkoppeling wordt niet ondersteund.

De bestandsindeling voor toe te voegen afbeeldingen van snelkoppelingen moet PNG zijn. Selecteer de afbeelding opnieuw.