Wanneer de gebruiker geen rechten heeft om een bewerking uit te voeren

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

β€œU heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken.”

De aangemelde gebruiker is niet gemachtigd om de geselecteerde functie te gebruiken.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het instellen van gebruikersrechten.

β€œDe geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd.”

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u over de vereiste bevoegdheden beschikt.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding om te controleren of u over de rechten beschikt om opgeslagen documenten te openen en om documenten te verwijderen.