Wanneer de LDAP-server niet gebruikt kan worden

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Verbinding met de LDAP server is mislukt. Controleer de serverstatus.”

Er is een netwerkfout opgetreden en de verbinding is mislukt.

Probeer de bewerking opnieuw uit te voeren. Wordt het bericht nog steeds weergegeven, dan kan het zijn dat het netwerk overbezet is.

Controleer de instellingen voor de LDAP-server in [Systeeminstellingen]. Voor meer informatie over de instellingen van de LDAP-server, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

“Tijdlim. zoeken naar LDAP server overschr. Contr. serverstatus.”

Er is een netwerkfout opgetreden en de verbinding is mislukt.

• Probeer de bewerking opnieuw uit te voeren. Wordt het bericht nog steeds weergegeven, dan kan het zijn dat het netwerk overbezet is.

• Controleer of de juiste instellingen voor de LDAP-server worden weergegeven in [Beheerdertoepas.] van [Systeeminstellingen]. Voor meer informatie over de LDAP-server, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

“LDAP server verificatie is mislukt. Controleer de instellingen.”

Er is een netwerkfout opgetreden en de verbinding is mislukt.

Zorg ervoor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord voor LDAP-serververificatie correct zijn ingesteld.