Wanneer het apparaat niet bediend kan worden vanwege een probleem met het gebruikerscertificaat

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“De bestemming kan niet geselecteerd worden, omdat het coderingscertificaat nu niet geldig is.”

Het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) is verlopen.

Er moet een nieuw gebruikerscertificaat geïnstalleerd worden. Voor meer informatie over het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“De groepsbestemming kan niet geselecteerd worden, omdat die een bestemming bevat met een coderingscertificaat dat niet geldig is.”

Het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) is verlopen.

Er moet een nieuw gebruikerscertificaat geïnstalleerd worden. Voor meer informatie over het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“Verzending kan niet uitgevoerd worden, omdat het coderingscertificaat nu niet geldig is.”

Het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) is verlopen.

Er moet een nieuw gebruikerscertificaat geïnstalleerd worden. Voor meer informatie over het gebruikerscertificaat (bestemmingscertificaat) raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“XXX kan niet YYY, omdat het apparaatcertificaat gebruikt voor S/MIME-ondertekening niet geldig is.”

XXX en YYY geven aan welke actie de gebruiker moet ondernemen.

Het apparaatcertificaat (S/MIME) is verlopen.

Er moet een nieuw apparaatcertificaat (S/MIME) geïnstalleerd worden. Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het installeren van het apparaatcertificaat (S/MIME).

“De bestemming kan niet geselecteerd worden, omdat er een probleem is met het apparaatcertificaat gebruikt voor de S/MIME-handtekening. Controleer het apparaatcertificaat. ”

XXX en YYY geven aan welke actie de gebruiker moet ondernemen.

Er is geen apparaatcertificaat (S/MIME) of het certificaat is ongeldig.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het apparaatcertificaat (S/MIME).

“Bestemming kan niet geselect. worden, omdat het apparaatcertificaat PDF digitale handtekening niet geldig is.”

XXX en YYY geven aan welke actie de gebruiker moet ondernemen.

Het apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) is verlopen.

Er moet een nieuw apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) worden geïnstalleerd. Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor meer informatie over hoe u het apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) moet installeren.

“XXX kan niet YYY, omdat er een probleem is met het apparaatcertificaat van de digitale handtekening. Controleer het apparaatcertificaat.”

XXX en YYY geven aan welke actie de gebruiker moet ondernemen.

Er is geen apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) of het certificaat is ongeldig.

Er moet een nieuw apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) worden geïnstalleerd. Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor meer informatie over hoe u het apparaatcertificaat (PDF met digitale handtekening of PDF/A met digitale handtekening) moet installeren.

Opmerking

• Als een fax of een e-mail niet kan worden verzonden en er wordt een melding weergegeven waarin staat dat er een probleem met het apparaatcertificaat of gebruikerscertificaat is, dient er een nieuw certificaat te worden geïnstalleerd. Zie de Veiligheidshandleiding voor informatie over het installeren van een nieuw certificaat.