Installatie van uitgebreide eigenschappen ongedaan maken

Volg de volgende procedure om de installatie van uitgebreide eigenschappen ongedaan te maken.

Voor meer informatie over het scherm 'Installatie ongedaan maken', zie “Het scherm Installatie ongedaan maken”.

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik op [Installatie ongedaan maken] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

Er verschijnt een lijst met alle geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

3Selecteer in het gebied "Selectie" de radioknop van de uitgebreide eigenschappen waarvan u de installatie ongedaan wilt maken.

4Klik op [Installatie ongedaan maken].

Webbrowser-schermillustratie

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

5Klik op [OK].

Als een geselecteerde uitgebreide eigenschap op dat moment uitgevoerd wordt, dan verschijnt er een bevestigingsbericht. Klik op [OK] om verder te gaan met het ongedaan maken van de installatie.

6Klik op [Terug].

Opmerking

• Log in als beheerder om [Installatie ongedaan maken] in te stellen. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".