Uitgebreide eigenschappen installeren

Volg de volgende procedure om de uitgebreide eigenschap te installeren.

Voor meer informatie over het installatiescherm, zie "Het scherm Installeer".

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik op [Installeer] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

3Selecteer [SD Card Slot] of [Plaatselijk bestand] als de locatie van het installatiebronbestand.

Webbrowser-schermillustratie

Als u [Plaatselijk bestand] selecteert, dan moet u de locatie van het ZIP-bestand met daarin de uitgebreide eigenschappen opgeven.

4Klik op [Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven].

5Geef de installatiebestemming op voor de uitgebreide eigenschap.

Webbrowser-schermillustratie

6Selecteer of de Type-J eigenschappen wel of niet automatisch uitgevoerd moeten worden.

7Selecteer in de lijst de eigenschappen die u wilt installeren en klik op [Installeer].

Webbrowser-schermillustratie

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

8Klik op [OK].

9Klik op [Terug].

Opmerking

• Log in als beheerder om [Installeer] in te stellen. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".

• Wanneer u een uitgebreide eigenschap op de SD-kaart hebt geïnstalleerd die het installatiebronbestand bevat, dan zal de geïnstalleerde uitgebreide eigenschap uit de lijst verdwijnen. De uitgebreide eigenschap kan weer in de lijst gezet worden door de installatie ervan ongedaan te maken. Let op: als u een andere versie van een uitgebreide eigenschap hebt geïnstalleerd door over de vorige installatie heen te schrijven, dan kunt u de vorige versie niet herstellen door de installatie van de nieuwere versie ongedaan te maken.