Inloggen als beheerder

U moet als beheerder inloggen om [Startup instelling], [Installeer], [Installatie ongedaan maken] of [Beheerder toepassingen] in te stellen. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in om u aan te melden.

1Klik op [Inloggen] in de rechterbovenhoek van het Web Image Monitor startscherm.

Webbrowser-schermillustratie

2Voer een log-in gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op [Inloggen].

Opmerking

• Raadpleeg uw beheerder voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

• U hoeft niet als beheerder in te loggen als u alleen Informatie Uitgebreide eigenschap wilt gebruiken.