Het scherm Installatie ongedaan maken

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Installatie ongedaan maken.

Met dit scherm kunt u geavanceerde eigenschappen verwijderen.

Voor meer informatie over de bewerkingen die u kunt uitvoeren met dit scherm, zie "Installatie ongedaan maken".

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2. [Installatie ongedaan maken]

Als u klikt op [Installatie ongedaan maken], worden de geavanceerde eigenschappen die u selecteerde in de lijst met geavanceerde eigenschappen verwijderd.

3. Lijst met geavanceerde eigenschappen

Er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

Selectie

Klik op de cirkeltjes naast de geavanceerde eigenschappen die u wilt verwijderen en klik op [Installatie ongedaan maken] om te beginnen met hun verwijdering.

Naam Uitgebreide eigenschap

Geeft de naam van de geavanceerde eigenschappen weer.

Type

Geeft de types geavanceerde eigenschappen weer. Voor meer details, zie "Types geavanceerde eigenschappen".

Status

Geeft de status van de geavanceerde eigenschappen weer.

• Bezig met Startup

De geavanceerde eigenschappen zijn geactiveerd.

• Stoppen

De geavanceerde eigenschappen zijn gedeactiveerd.

• Uitstellen

Alleen geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 worden weergegeven.

De geavanceerde eigenschappen zijn geactiveerd, maar staan op stand-by.

• Wachten

Alleen geavanceerde eigenschappen van het Type-C*2 worden weergegeven.

Deze geavanceerde eigenschappen worden geactiveerd wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart.

• Beëindigen

Alleen geavanceerde eigenschappen van het Type-C*2 worden weergegeven.

Geavanceerde eigenschappen worden afgesloten wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart.

*1 Embedded Software Architecture-applicatie (Java-versie)

*2 Embedded Software Architecture-applicatie (C-versie)

Beschrijving

Geeft korte samenvattingen van de geavanceerde eigenschappen weer.

Versie

Geeft de versie van de geavanceerde eigenschappen weer.

Startup locatie

Geeft de locaties weer waar de geavanceerde eigenschappen geïnstalleerd zijn.

Opmerking

• Log in als beheerder om [Installatie ongedaan maken] in te stellen. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".