Massaformaat/Stapelformaat instellen

Wijzig de instellingen voor "Massa formaat"*1 en "Stapelformaat"*2 voor geavanceerde eigenschappen van Type-J.

*1 "Massa" verwijst naar de geheugenruimte die gebruikt wordt door JavaTM Platform en verwante applicaties.

*2 "Stapel" verwijst naar de geheugenruimte die gebruikt wordt om tijdelijke gegevens op te slaan voor een applicatie.

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik in "Instellingen Uitgebreide eigenschap" op [Beheerder toepassingen].

Het scherm voor het instellen van "Massaformaat" en "Stapelformaat" verschijnt. De huidige "Vrije" en "Totale" capaciteit van het systeemgeheugen en de Massa verschijnen onderaan op het scherm.

Voor meer details over de items in het scherm Beheerdertoepassingen, zie "Het scherm Beheerdertoepassingen".

Webbrowser-schermillustratie

3Voer de waarden in voor "Massaformaat" en "Stapelformaat".

4Klik op [Toepassen].

Webbrowser-schermillustratie

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

5Klik op [OK].

6Klik op [Terug].

Opmerking

• Om [Beheerdertoepassingen] in te stellen, moet u inloggen als beheerder. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".

• U kunt de Massa / Stapel formaatinstellingen en Instellingen Web Service opgeven.

• De gewijzigde instellingen worden van kracht nadat het apparaat opnieuw wordt opgestart.