Het bedieningsscherm weergeven

Gebruik het menu [Configuratie] van Web Image Monitor om het bedieningsscherm weer te geven.

1Activeer de webbrowser.

2Voer in de adresbalk http: //(het IP-adres van het apparaat waarvan u de status wilt laten verschijnen)/ en druk op de Entertoets van het toetsenbord.

De startpagina van Web Image Monitor verschijnt.

3Klik op [Configuratie] in het menu aan de linkerkant van het Web Image Monitor-scherm.

Het configuratiemenu wordt aan de rechterzijde van het scherm weergegeven.

4"Instellingen Uitgebreide eigenschap"; klik op de opties die u wilt gebruiken.

Webbrowser-schermillustratie

Opmerking

• Voor meer details over de instellingen die u moet uitvoeren om Web Image Monitor te gebruiken, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen of de Softwarehandleiding.

• U moet als beheerder inloggen om [Startup instelling], [Installeer], [Installatie ongedaan maken] of [Beheerder toepassingen] in te stellen. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".

Verwante onderwerpen

Inloggen als beheerder