LAN-faksin osoitekirjan avaaminen

Tässä osassa kerrotaan, miten LAN-faksin osoitekirja avataan.

Voit avata LAN-faksin osoitekirjan asiakirjasta. Lisätietoja, katso

Tärkeää

• Seuraavassa esimerkissä käyttöjärjestelmä on Windows 7. Muissa käyttöjärjestelmissä toimintatapa saattaa olla hieman erilainen.

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

Windows Vista- tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä, napsauta [Ohjauspaneeli]. Valitse sitten [Laitteisto ja äänet] ja seuraavaksi [Tulostimet].

Windows XP -käyttöjärjestelmässä napsauta [Tulostimet ja faksit].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä, valitse [Asetukset] ja napsauta [Tulostimet ja faksit].

2Napsauta hiiren oikealla painikkeella LAN-faksiohjaimen kuvaketta ja valitse [Tulostusmääritykset...].

3Napsauta [Uusi/Avaa. . . ].

Kuva sovelluksen näytöstä