Ryhmäkohteiden tallentaminen

Tässä kerrotaan, miten ryhmäkohteita tallennetaan.

Ryhmä voi sisältää enintään 10 yksittäistä kohdetta.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja.

2Napsauta [Ryhmä].

3Napsauta [New].

4Syötä ryhmän nimi ja napsauta [OK].

Valitse ryhmään lisättävä kohde [Osoitekirja]-alueella ja napsauta sitten [Add to Group].

Jos haluat poistaa kohteen ryhmästä, valitse se ensin kohdasta [List of Group Members] ja napsauta sitten [Delete Member].

5Paina [Sulje].

6Paina [Sulje].

7Jos teit kohteeseen muutoksia, varmennusviesti avautuu. Tallenna muutokset napsauttamalla [Kyllä].

Jos et halua tallentaa tekemiäsi muutoksia vaan haluat jatkaa muokkausten tekemistä, napsauta [Ei].

Palaa takaisin muokkausikkunaan napsauttamalla [Peruuta].