LAN-faksin osoitekirjan tietojen tuonti

Tässä osassa kerrotaan, miten LAN-faksin osoitekirjan tietoja voidaan tuoda.

LAN-faksin osoitekirjaan voidaan tuoda tietoja CSV-tiedostomuodossa.

Tärkeää

• Seuraavassa esimerkissä käyttöjärjestelmä on Windows 7. Muissa käyttöjärjestelmissä toimintatapa saattaa olla hieman erilainen.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja.

2Napsauta [Tuo].

3Valitse CSV-tiedosto ja napsauta sitten [Open].

4Valitse sopiva [Contact Name] ja [Faksinumero].

5Napsauta [OK].

6Kirjoita tiedoston nimi ja valitse [Save].

Huom.

• LAN-faksin osoitekirjan tiedot voidaan tuoda CSV-tiedostoina, joiden merkkikoodi on Unicode tai ASCII.

• Ryhmätietoja ei voi tuoda.

• LAN-faksin osoitekirjaan voidaan tallentaa enintään 150 kohdetta. Jos raja ylittyy tuonnin aikana, jäljellä olevia kohteita ei tuoda.

• Voit tuoda laitteen osoitekirjaan tallennettua tietoa.