LAN-faksiohjaimen asetukset

Tässä kerrotaan LAN-faksiohjaimella määritettävistä asetuksista.

Numeroitu kuva sovelluksen näytöstä

1. Paperikoko

Määrittää lähetettävän asiakirjan paperikoon. Jos paperikoko on määritetty sovelluksessa, käytetään siinä määritettyä paperikokoa. Muuten käytetään tässä määritettyä paperikokoa.

2. Suunta

Määrittää sivun suunnan.

3. Tray:

Määrittää paperikasetin, josta vastaanotetut faksit tulostetaan.

• Automaattinen valinta

Tulosteiden koko valitaan automaattisesti asiakirjan koon mukaisesti.

4. Tarkkuus:

Määrittää tarkkuudet.

• Normaali

Valitse tämä asiakirjalle, jossa on normaalikokoista tekstiä.

• Terävä

Valitse tämä asiakirjalle, jossa on pienikokoista tekstiä.

• Hieno

Valitse tämä asetus, jos haluat korkean kuvanlaadun.

5. Palauta oletusasetukset

Palauttaa asetukset oletusarvoihinsa.

6. Edit Address Book

Tätä napsauttamalla avataan [Edit Address Book] -valintaikkuna.

7. Tietoja...

Näyttää lähiverkkofaksin version.

8. Näppäimet

• OK

Tätä napsauttamalla tallennetaan asetukset ja suljetaan valintaikkuna.

• Peruuta

Tätä napsauttamalla valintaikkuna suljetaan tallentamatta muutoksia.

• Ohje

Tätä napsauttamalla avataan Ohje.

Huom.

• Määritettyjä asetuksia käytetään ainoastaan tässä sovelluksessa.