Kytkeminen puhelinlinjaan (vain SG 3110SFNw)

Voit kytkeä laitteen yleiseen puhelinverkkoon (PSTN) suoraan tai yksityisen puhelinverkon (PBX) kautta.

Voit myös liittää laitteeseen ulkoisen puhelimen ja käyttää samaa puhelinlinjaa tavallisiin puheluihin.

alue-b(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

TÄRKEÄÄ

• Paloriskin pienentämiseksi käytetään puhelinkaapelia 26 AWG tai paksumpaa.

alue-b(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

ATTENTION

• Pour réduire le risque d'incendie, utiliser uniquement des conducteurs de télécommunications 26 AWG ou de section supérieure.

Tärkeää

• Varmista liittimen sopivuus ennen kytkentää.

• b-alue(pääasiassa Pohjois-Amerikka): Yhdysvaltojen lakien mukaan puhelinnumerotunniste (faksinumero) on tallennettava laitteeseen ennen kuin laite voidaan kytkeä julkiseen puhelinverkkoon.

1Avaa syöttölaitteen kansi.

Laite-esimerkki

2Poista liitinten suojakansi.

Laite-esimerkki

3Kytke puhelinkaapeli LINE-liitäntään.

Laite-esimerkki

4Jos käytät ulkoista puhelinta, kytke puhelin TEL-liitäntään.

Laite-esimerkki

5Pujota puhelinkaapeli kaapelikannen aukon läpi.

Laite-esimerkki

6Liitä kaapelikansi paikoilleen.

Laite-esimerkki

7Sulje syöttölaitteen kansi painamalla sitä kiinni niin, että se naksahtaa.

Huom.

• Kun laite on kytketty puhelinlinjaan, määritä puhelinverkkoasetukset ja faksin vastaanottotila.

• Jos puhelimessa on toimintoja, jotka eivät ole yhteensopivia tämän laitteen kanssa, niitä ei voi käyttää.

• Vahvista, että käyttäjän faksinumero ja nimi on tallennettu alkuasetuksia tehtäessä. Voit tarkistaa tallennetut tiedot [Faksi]-valikon kohdasta [Tallenna faksitiedot].