Alkuasetukset

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, näyttöön tulee valikko, jossa voidaan määrittää seuraavat asetukset. Tässä kerrotaan, miten alkuasetukset tehdään.

Tärkeää

• Muista valita käyttömaa. Jos valitaan väärä käyttömaa, faksilähetykset voivat epäonnistua.

• b-alue(pääasiassa Pohjois-Amerikka): Faksinumerokoodi on pakollinen kansainvälisen lain mukaan. Faksin kytkeminen puhelinjärjestelmään ilman faksinumerokoodin tallentamista on laitonta. Lisäksi kaikkien Yhdysvalloista, Yhdysvaltoihin tai Yhdysvaltojen sisällä lähetettyjen faksien otsikossa on oltava otsikkorivin koodi sekä lähetyspäivämäärä ja -aika.

Näytön kieli

Tässä valitaan näytön kieli.

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

kuva käyttäjän työkalut -näppäimestä

2. Siirry kohtaan [Kieli] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

3. Valitse kieli näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

4. Paina [Poistu].

Käyttäjän faksinumero

Tässä annettua numeroa käytetään laitteen faksinumerona. Käyttäjän faksinumerossa voi olla numeroita, välilyönti ja "+".

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

2. Napsauta [Sisäänkirjaus].

3. Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4. Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5. Valitse [Yleiset asetukset/säädä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6. Valitse [Tallenna faksitiedot] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7. Valitse [Oma faksinumero] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8. Syötä käyttäjän faksinumero (enintään 20 merkkiä) ja paina [OK].

9. Paina [Poistu].

Käyttäjänimi

Tässä annettua nimeä käytetään faksin lähettäjän nimenä.

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

2. Napsauta [Sisäänkirjaus].

3. Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4. Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5. Valitse [Yleiset asetukset/säädä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6. Valitse [Tallenna faksitiedot] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7. Valitse [Faksin otsikko] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8. Syötä käyttäjänimi (enintään 32 merkkiä) ja paina [OK].

Lisätietoja merkkien syöttämisestä, katso Merkkien syöttäminen.

9. Paina [Poistu].

Maan valinta

Laitteen kieli ja käytettävät mittayksiköt määritetään valitun maan mukaan.

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

2. Napsauta [Sisäänkirjaus].

3. Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4. Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5. Valitse [Country Setting] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6. Valitse maa näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7. Paina [Poistu].

Päivämäärä ja aika

Laitteen kellossa käytetään tässä annettua päivämäärää ja aikaa.

• Päivämäärä

Vuosi, kuukausi, päivä

• Aika

Tunti, minuutti, sekunti

Aikamuoto: 24 tuntia

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

2. Napsauta [Sisäänkirjaus].

3. Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4. Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5. Valitse [Ajastin] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6. Valitse [Aseta pvm] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7. Anna päivämäärä ja paina [OK].

8. Valitse [Aseta aika] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9. Anna aika ja paina [OK].

10. Paina [Poistu].

Aseta aikavyöhyke

Voit määrittää laitteen aikavyöhykkeen väliltä UTC-12:00 ja UTC+13:00.

1. Paina [Käyttäjän työkalut].

2. Napsauta [Sisäänkirjaus].

3. Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4. Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5. Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6. Valitse [Aikavyöhyke] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7. Määritä aika.

8. Määritä aikavyöhyke painamalla [+] tai [-] ja paina sitten [OK].

9. Paina [Poistu].

Huom.

• Kun [Tulosta otsikkorivi] on otettu käyttöön, tässä tallennettu käyttäjän faksinumero, nimi sekä lähetysaika ja -päivämäärä tulostuvat jokaisen laitteella lähetetyn faksin otsikkoriville. Lisätietoja [Tulosta otsikkorivi] -asetuksesta, katso Faksin otsikkorivi.