Käyttöoppaan asennus ja avaaminen

Asenna käyttöopas seuraavasti.

1Aseta cd-levy asemaan.

Sulje kaikki avoimet sovellukset.

Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti, kun cd-levy laitetaan tietokoneeseen. Käyttöjärjestelmän asetuksista riippuen automaattinen asennus ei välttämättä toimi. Voit myös käynnistää SETUP.EXE-tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä cd:n juurihakemistossa tai valita [Run SETUP.EXE] [AutoPlay]-ikkunassa.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [Asenna käyttöohjeet].

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, valitse [Hyväksyn sopimusehdot.] ja napsauta sitten [Seuraava >].

5Vahvista oppaan asennuspaikka ja napsauta [Seuraava >].

Jos haluat vaihtaa asennuskohdetta, napsauta [Muuta...].

6Vahvista käyttöoppaan asennuskansio ja napsauta [Seuraava >].

7Napsauta [Asenna].

Asennus käynnistyy.

Asennuksen aikana näyttöön tulee viesti, jossa kysytään, haluatko luoda pikakuvakkeen työpöydälle. Valitse [Kyllä] tai [Ei].

8Kun asennus on päättynyt, napsauta [Valmis].

9Avaa käyttöopas.

Jos avaat käyttöoppaat kuvakkeesta, kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa kuvaketta. Jos haluat avata käyttöoppaat [Käynnistä]-valikosta, valitse [Kaikki ohjelmat], [Tuotenimi] ja napsauta [Tuotenimen käyttöohje]. Käyttöoppaan avaaminen virheilmoituksesta, katso Käyttöoppaan avaaminen Tilaseurannan virheilmoituksesta.

Huom.

• Suositellut selaimet:

• Internet Explorer 6 tai uudempi

• Firefox 3.5 tai uudempi

• Safari 4.0 tai uudempi

• Muilla selaimilla saattaa näkyä vain käyttöohjeen yksinkertaistettu versio.

• Tietokoneen käyttöympäristöstä riippuen valittu html-käyttöohje voi olla joku seuraavista:

• Vakioversio

• Yksinkertaistettu versio

• Jos käytät aikaisempaa selainversiota tai muuta kuin suositeltua selainta eikä ohjeiden yksinkertaistettu versio aukea automaattisesti, avaa tiedosto index.htm, joka löytyy cd-levyn kansiosta MANUAL_HTML\DATA\LANG\(language)\op_guide\unv

• Jos haluat lukea html-käyttöoppaita Macintoshilla, laita cd-levy cd-asemaan ja napsauta [Lue HTML-käyttöohjeet].

• Asennukseen vaaditaan pääkäyttäjän oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

• Käyttöohjeiden asentamisen järjestelmävaatimukset:

• Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista/7, Windows Server 2003/2003 R2/2008

• Näytön vähimmäistarkkuus: 800 x 600 pikseliä

• Asennetun käyttöoppaan poistaminen, katso Käyttöoppaan poistaminen.