Vastaanottotilan valitseminen

Laite voi vastata saapuviin puheluihin kahdella tavalla.

Lisätietoja internet-faksien vastaanottamisesta, katso Faksien edelleenlähetys.

Manuaalivastaanotto

Ulkoinen puhelin soi, kun puhelu vastaanotetaan. Jos kyseessä on faksi, käyttäjän on vaihdettava laite faksitilaan.

Automaattivastaanotto

Laite ottaa puhelut automaattisesti vastaan faksitilassa. Valitse tämä asetus, jos käytössä on erillinen faksilinja.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Vastaanotto] näppäimillä [Ylänuolinäppäin] ja [Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Vaihda vastaanottotila] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Manuaalivastaanotto] tai [Automaattivastaanotto] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Paina [Poistu].