Ohita otsikko
 

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Tärkeää

  • Kun sammutat laitteen, pidä käyttöpaneelin [Virta]-näppäintä alaspainettuna. Jos irrotat virtajohdon pistorasiasta, huoltotoimenpiteiden musteen kulutus saattaa kasvaa.

Virtalähde

  • [Virta]-näppäin (käyttöpaneelin oikealla puolella)

    Ota laite käyttöön painamalla käyttökytkintä. Kun laite on lämmennyt, kaikki sen toiminnot ovat käytettävissä.

Huom.

  • Jos virtakytkin on asennossa "On" mutta laitetta ei ole käytetty vähään aikaan, laite siirtyy automaattisesti virransäästötilaan virrankulutuksen vähentämiseksi. Lisätietoja virransäästötilasta, katso Virransäästö ja Ajastinasetukset.

  • Jos näytölle tulee viesti"Lämpötila on liian alhainen. Laitetta ei voi käyttää nyt. Odota. . . " tai "Lämpötila on liian korkea. Laitetta ei voi käyttää nyt. Odota. . . ", tarkista, ettei laiteympäristö ole liian kuuma tai liian kylmä. Lisätietoja käyttölämpötilavaihteluista, katso Tulostuslämpötilarajojen ulkopuolella.

  • Jos virta on palautunut sähkökatkoksen jälkeen, laite jatkaa toimintoa jota se oli suorittamassa ennen sähkökatkosta. Jos laite oli päällä ennen sähkökatkosta, se menee päälle uudelleen. (Esimerkiksi: jos faksilla varustettu laite oli vastaanottamassa faksia ennen sähkökatkosta, se jatkaa faksin vastaanottoa sen jälkeen.)