Ajastinasetukset

Tässä osassa esitellään [Järjestelmä]-valikon [Ajastin]-valikon käyttäjän työkalut.

Sammutusajastin

Sähkön säästämiseksi laite sammutetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua viimeisen työn valmistumisesta. Toiminnon nimi on Automaattinen virrankatkaisu.

Ajaksi voidaan asettaa numeronäppäimillä 1–240 minuuttia.

[Sammutusajastin] määrittää ajan, jonka jälkeen laite sammuu automaattisesti.

Voit määrittää ajan vain, kun [Autom sammutus] -asetuksena on [Päällä]. Asetus tehdään [Järjestelmä]-valikon kohdassa [Pääkäyttäjän työkalut]. [Autom. sammutus] -oletusasetus on [Pois].

Oletus: [60 min. ]

Energiansäästöajastin

Aseta aika, jonka laite odottaa ennen virransäästötilaan siirtymistä kopioinnin tai edellisen toiminnon päättymisen jälkeen.

Ajaksi voidaan asettaa numeronäppäimillä 1–240 minuuttia.

Oletus: [15 min. ]

Järjestelmän nollausaika

Järjest. nollaus -asetus siirtää näytön automaattisesti [Ensisijainen]-kohdassa määritettyyn toimintoon, kun laitetta ei käytetä. Tätä asetusta käytetään järjestelmän nollauksen aikavälin määrittämiseen.

Ajaksi voidaan asettaa 10–999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]

Kopiokoneen nollausajastin

Toiminnolla asetetaan aika, jonka kuluttua kopiokone nollataan.

Ajaksi voidaan asettaa 10–999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]

Faksin nollausajastin (vain SG 3110SFNw)

Toiminnolla asetetaan aika, jonka kuluttua faksi nollataan.

Ajaksi voidaan asettaa 10–999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]

Tulostimen nollausaika

Toiminnolla asetetaan aika, jonka kuluttua tulostin nollataan.

Ajaksi voidaan asettaa 10–999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]

Skannerin nollausaika

Toiminnolla asetetaan aika, jonka kuluttua skanneri nollataan.

Ajaksi voidaan asettaa 10–999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]

Aseta päiväys

Aseta laitteen sisäisen kellon päivämäärä numeronäppäimillä.

Voit vaihtaa vuoden, kuukauden ja päivän välillä painamalla [Vasen nuolinäppäin] ja [Oikea nuolinäppäin].

Aseta aika

Aseta laitteen sisäisen kellon aika numeronäppäimillä.

Voit siirtyä tuntien, minuuttien ja sekuntien välillä painamalla [Vasen nuolinäppäin] ja [Oikea nuolinäppäin].

Anna aika 24 tunnin muodossa (1 sekunnin välein).

Uloskirjausajastin

Valitse kirjataanko käyttäjä automaattisesti ulos, jos laite on käyttämättömänä tietyn ajan sisäänkirjautumisen jälkeen.

Voit asettaa ajaksi 10 - 999 sekuntia numeronäppäimillä.

Oletus: [Päällä], [60 sekuntia]