Virran katkaiseminen

1Kytke laitteen virta pois päältä painamalla [Virta]-näppäintä pohjaan, kunnes laite sammuu.

Kun laite sammuu, [Virta]-näppäin ja näyttö sammuvat.

Jos valitset [Sammutusajastin] [Järjestelmä]-valikon [Ajastin]-kohdassa, laite sammuu automaattisesti, jos se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan.

Huom.

• Paina [Virta]-näppäin pohjaan, kunnes merkkivalo vilkkuu.

• Virrankulutus lopetetaan kokonaan painamalla [Virta]-näppäintä yhden sekunnin ajan ja tarkistamalla, että [Virta]-näppäin on pois päältä. Irrota sitten virtajohto pistorasiasta.