Ohisyöttötason asentaminen ja irrottaminen

Tässä kerrotaan, miten ohisyöttötaso irrotetaan ja kiinnitetään.

TÄRKEÄÄ

• Älä sijoita laitetta epävakaalle tai kaltevalle alustalle. Laitteen kaatuminen aiheuttaa loukkaantumisvaaran.

Tärkeää

• Ennen kuin asennat tai irrotat lisävarusteita, irrota aina ensin virtapistokkeet pistorasiasta.

• Älä paina ohisyöttötasoa alas väkisin. Se saattaa irrota laitteesta, jolloin tuloksena voi olla paperitukoksia tai asetusongelmia.

Ohisyöttötason asentaminen

1Pidä [Virta]-näppäintä painettuna kunnes se sammuu ja irrota sitten virtajohto.

2Irrota kaikki kaapelit.

3Ota ohisyöttötaso pois laatikosta ja poista teippi.

4Kiinnitä ohisyöttötaso painamalla sen kummallakin puolella olevia painikkeita, ja paina se sitten sisään pohjaan saakka.

kuva monitaso-ohisyötöstä

Muista palauttaa painikkeet alkuperäisiin asentoihinsa.

Jos painikkeet eivät palaudu paikoilleen, työnnä kasettia sisäänpäin samalla kun nostat sen vasenta yläosaa kuten kuvassa.

kuva monitaso-ohisyötöstä

5Kytke virtajohto ja muut tarvittavat kaapelit.

Huom.

Ohisyöttötason irrottaminen

1Pidä [Virta]-näppäintä painettuna kunnes se sammuu ja irrota sitten virtajohto.

2Irrota kaikki kaapelit.

3Poista paperi ohisyöttötasolta.

4Jos ohisyöttötason jatke on vedettynä ulos, työnnä se takaisin sisään.

5Irrota ohisyöttötaso painamalla sen kummallakin puolella olevia painikkeita.

kuva monitaso-ohisyötöstä