Virransäästö

Tässä laitteessa on seuraavat energiansäästötoiminnot.

Virransäästötila

Virran säästämiseksi laite siirtyy automaattisesti virransäästötilaan, jos se on ollut käyttämättömän tietyn ajan.

Voit määrittää, kuinka kauan laite odottaa ennen kuin se siirtyy virransäästötilaan.

Sammutusajastin

Voit määrittää laitteen sammumaan kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan.

Huom.

• Jos laite on virransäästötilassa, [Virta]-näppäin palaa, mutta näyttö on sammutettu.

• Laite palautuu virransäästötilasta kun:

• Käyttöpaneelin [Virta]-näppäintä painetaan

• Skanneriyksikkö avataan

• Alkuperäinen asiakirja asetetaan syöttölaitteeseen

• Oikea etukansi avataan

• Laite vastaanottaa laiteohjelmiston päivityksen

• Etätulostuspyyntö (tulostus tulostimella tai vastaanotetun faksin tulostaminen) on vastaanotettu

• Kuuloke nostetaan

• Ulkoinen puhelin vastaanottaa puhelun tai faksia vastaanotetaan

• LAN-faksin lähetyspyyntö on vastaanotettu

• On aika lähettää ajastettu tiedosto