Skannaus tietokoneelta

Voit käyttää skanneria tietokoneelta käsin ja skannata alkuperäiset asiakirjat suoraan tietokoneellesi.

Kuva TWAIN-skannauksesta

Ennen skannaamista tietokoneelta USB-liitännän kautta

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Lisätietoja, katso Laitteen liitännät.

2. Asenna skanneriohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja, katso Yhteystavan vahvistaminen, katso Pika-asennus ja katso TWAIN-ohjaimen asentaminen.

3. Jos tietokoneeseen ei ole asennettu TWAIN-yhteensopivaa sovellusta, asenna Presto! PageManager).

Lisätietoja, katso ohjain-cd-levyn ohjeet.

Ennen skannaamista tietokoneelta verkkoliitännän kautta

1. Yhdistä laite verkkoon.

Lisätietoja, katso Laitteen kytkeminen Ethernet-liitännällä.

2. Määritä verkkoasetukset, kuten laitteen IP-osoite.

Lisätietoja, katso Verkkoasetukset, Ethernet ja WLAN.

3. Asenna skanneriohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja, katso Yhteystavan vahvistaminen ja katso TWAIN-ohjaimen asentaminen.

4. Jos tietokoneeseen ei ole asennettu TWAIN-yhteensopivaa sovellusta, asenna Presto! PageManager).

Lisätietoja, katso ohjain-cd-levyn ohjeet.