Laitteen käyttäminen skannerina

Skannaustapoja on kaksi: skannaus tietokoneelta (TWAIN-skannaus) ja skannaus käyttöpaneelilta.

Skannaus tietokoneelta

TWAIN-skannauksessa laitetta voidaan käyttää tietokoneelta käsin ja skannata alkuperäisiä asiakirjoja suoraan tietokoneelle.

TWAIN-skannaukseen tarvitaan TWAIN-yhteensopiva sovellus, kuten Presto! PageManager).

TWAIN-skannaus on käytettävissä sekä USB- että verkkoliitännällä.

Skannaus laitteen käyttöpaneelilta

Laitteen käyttöpaneelilta skannatut tiedostot voidaan lähettää sähköpostilla (skannaus sähköpostiin), FTP-palvelimelle (skannaus FTP:lle), tietokoneen jaettuun verkkokansioon (skannaus kansioon) tai USB-muistiin (skannaus USB:lle).

Sähköpostiin, FTP:lle ja kansioon skannaus ovat käytettävissä vain verkkoliitännän kautta. Verkkoyhteyttä ei tarvita, kun skannataan USB:lle. Skannatut tiedostot voidaan tallentaa suoraan laitteen etuosaan liitettyyn USB-muistiin.

Huom.

• Laite tukee tietokoneelta tapahtuvaa WIA-skannausta. WIA-skannaus on käytettävissä, jos tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows ja tietokoneelle on asennettu WIA-sovellus. Katso lisätietoja käyttämäsi sovelluksen käyttöohjeista.