Konfigurera LAN-faxadressboken

I det här avsnittet beskrivs LAN-faxadressboken. Konfigurera LAN-faxadressboken på datorn. Med LAN-faxadressboken kan du snabbt och enkelt ange LAN-faxmottagare.

LAN-faxadressboken kan innehålla upp till 1 000 poster, både enskilda mottagare och mottagargrupper.

Obs

• Du kan konfigurera separata LAN-faxadressböcker för varje användarkonto på din dator.

• LAN-faxadressboken kan importeras och exporteras efter behov.