Ta bort individuella mottagare eller grupper

I detta avsnitt beskrivs hur du tar bort enskilda mottagare eller grupper från LAN-faxadressboken.

1Öppna LAN-faxadressboken, välj den mottagare som du vill ta bort från [Användarlista:] och klicka sedan på [Ta bort].

Ett bekräftelsemeddelande visas.

2Klicka på [Ja].

Obs

• En mottagare tas automatisk bort från en grupp om den tas bort från LAN-faxadressboken. Om du tar bort den sista mottagaren från en grupp visas ett meddelande som ber dig bekräfta borttagningen. Klicka på [OK] om du vill ta bort gruppen.

• Att ta bort en grupp innebär inte att de mottagare som ingår i den tas bort från LAN-faxadressboken.