Användarhandbok

Översikt över maskinen

Det här kapitlet innehåller grundläggande information om produkten och den här handboken.

Komma igång

Detta kapitel beskriver hur man installerar och konfigurerar maskinen, ansluter tillval och hanterar papper.

Använda skrivarfunktionen

Detta kapitel beskriver skrivarfunktionerna.

Använda kopiatorfunktionen

Detta kapitel beskriver kopieringsfunktionerna.

Använda skannerfunktionen

Detta kapitel beskriver skannerfunktionerna.Det finns två skanningsmetoder: skanning via kontrollpanelen eller skanning via datorn (TWAIN-skanning).

Använda faxfunktionen

Det här kapitlet beskriver faxfunktionerna.

Konfigurera maskinen med hjälp av kontrollpanelen

I detta kapitel beskrivs hur man konfigurerar och justerar maskinens driftsinställningar med hjälp av kontrollpanelen.Det går att använda maskinen med fabriksinställningarna, men konfigureringen kan ändras beroende på användarens behov. Ändringar i inställningar lagras även om maskinen är avstängd.

Konfigurera maskinen med hjälp av Web Image Monitor

Du kan kontrollera maskinens status eller ändra dess inställningar direkt med hjälp av Web Image Monitor.

Felsökning

I detta kapitel får du hjälp med att lösa problem som kan uppstå vid användning av maskinen.

Underhåll

I det här kapitlet beskrivs hur man underhåller maskinen.

Bilaga