Ändra grupper

Detta avsnitt beskriver hur du ändrar registrerade grupper.

1Öppna LAN-faxadressboken, välj den grupp som du vill ändra från [Användarlista:] och klicka sedan på [Redigera].

Bild på programskärm

2För att lägga till en mottagare till gruppen, välj den mottagare som du vill lägga till från [Användarlista:] och klicka på [Lägg t.].

3För att radera en mottagare från en grupp, markera mottagaren som du vill radera i [Grp.medl.lista:] och klicka på [Ta bort från listan].

4Klicka på [OK].

Obs

• Ett meddelande visas om du anger ett namn som redan finns i LAN-Faxens adressbok. Klicka på [OK] och registrera ett annat namn.