Ändra mottagare

I det här avsnittet beskrivs hur man ändrar registerade mottagare.

1Oppna LAN-faxadressboken, välj den mottagare du vill ändra från [Användarlistan:], och klicka sedan på [Redigera].

Bild på programskärm

2Ändra informationen efter behov och klicka sedan på [OK].

Klicka på [Spara som ny använd.] om du vill registrera en ny mottagare med liknande information. Det här är användbart när du vill registrera flera mottagare med liknande information. För att stänga dialogrutan utan att ändra den ursprungliga mottagaren, klicka på [Avbryt].

Obs

• Ett meddelande visas om du anger ett namn som redan finns i LAN-Faxens adressbok. För att registrera mottagaren under ett annat namn, klicka på [Nej] och ange ett annat namn. Om du klickar på [Ja] kan du registrera den under samma namn.