Registrera faxmottagare med hjälp av kontrollpanelen

I det här avsnittet beskrivs hur man registrerar mottagare med hjälp av kontrollpanelen.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Addressbok] och tryck sedan på [OK].

3Om du ska ange ett lösenord, ange lösenordet med siffertangenterna och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Snabbvalsmottagare] eller [Snabbvalsmottagare (fax)] och trycks sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Nr.] och ange sedan önskat snabbvalsnummer (1 till 20) eller kortnummer (1 till 200) med hjälp av siffertangenterna.

Om det redan finns en registrerad mottagare för inmatningsnumret, visas det faxnummer och namn som har registrerats.

6Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Faxnr.] och ange sedan faxnumret (upp till 40 siffror).

7Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Namn] och ange sedan faxnumret (upp till 20 tecken).

8Bekräfta inställningen och tryck sedan på [OK].

9Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Ett faxnummer kan innehålla 0 till 9, paus, "Asterisk", "Skarp" och mellanlag.

• Vid behov, infoga en paus i faxnumret. Maskinen pausar en kort stund innan den slår siffrorna som följer. Du kan ange längden på pausen i inställnigen [Paus] under faxöverföringsinställningar.

• För att kunna använda på en pulsuppringningslinje, infoga "Asterisk" i faxnumret. "Asterisk" växlar tillfälligt uppringningsläget från puls till tonval.

• Om maskinen är ansluten till telefonnätet via en växel, måste du ange det nummer som måste slås för en extern linje som anges i [PBX-åtkomstnummer] före faxnumret.

• Använd Web Image Monitor för att registrera an Internet-faxmottagare (en e-postadress).

• Ett lösenord för åtkomst till menyn [Adressbok] kan anges i [Lås för adm.verktyg].