Ange tecken

I detta avsnitt beskrivs hur du skriver in tecken med hjälp av kontrollpanelen när du konfigurerar maskinens inställningar.

Använd följande tangenter för att ange tecken.

För att ange en siffra

Tryck på en siffertangent.

För att radera ett tecken

Tryck på tangenten [Vänsterpil].

För att ange ett faxnummer

• För att ange nummer

Använd siffertangenterna.

• För att ange andra tecken än siffror

"Asterisk": Tryck på [Asterisk].

"Skarp": Tryck på [Skarp].

"plus": Tryck på [Asterisk].

Paus: Tryck på [Paus/Återuppringning]. "p" visas på skärmen.

Mellanslag: Tryck på [Högerpil].

För att ange ett namn

Bokstäver, siffor och symboler kan anges med hjälp av siffertangenterna.

Om du vill skriva in två tecken som använder samma sifferknapp, vänta en kort stund efter att du har tryckt in det första tecknet.

Bild av tillgängliga tecken.

Obs

• Vilka tecken du kan skriva in beror på vilken inställning du konfigurerar.

• Om numret du angav är för stort eller för litet för den aktuella inställningen kommer det inte att accepteras. Om du trycker på [OK] kommer maskinen att öka eller minska siffran till det lägsta eller högsta tillåtna värdet för inställningen.