Registrera faxmottagare med hjälp av Web Image Monitor

I det här kapitlet beskrivs hur du registrerar mottagare med Web Image Monitor.

1Starta webbläsaren ange maskinens IP-adress för åtkomst.

2Klicka på [Snabbvalsmottagare] eller [Snabbvalsmottagare (fax)].

3I listan [Typ av mottagning] väljer du [Fax].

4Välj [Snabbvalsnummer] eller [Snabbvalsnummer] (kortnummer) och välj sedan det registrerade numret i listan.

5Registrera den information som behövs.

6Ange administratörslösenordet om det behövs.

7Klicka på [Tillämpa].

8Stäng webbläsaren.

Inställningar för faxmottagare

Bild av webbläsarskärmen

Post

Inställning

Beskrivning

Snabbvalsnummer / Snabbvalsnummer (Kortnummer)

Krav

Välj det nummer som du vill registrera som en snabbvalsmottagare eller ett kortnummer.

Tangentnamn

Valfritt

Namn på mottagare. Det namn som anges här visas på skärmen när du väljer en faxmottagare. Kan innehålla upp till 20 tecken.

Faxnummer

Valfritt

Mottagarens faxnummer. Kan innehålla upp till 40 tecken.

Om maskinen är ansluten till telefonnätet via en växel, måste du ange det nummer som måste slås för en extern linje som anges i [PBX-åtkomstnummer] före faxnumret.

E-postadress

Valfritt

E-postadress för mottagaren av internet-fax. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Obs

• Ett faxnummer kan innehålla 0 till 9, "P" (paus), "Asterisk", "Skarp", "-" och mellanslag.

• Vid behov, infoga en paus i faxnumret. Maskinen pausar en kort stund innan den slår siffrorna som följer. Du kan ange längden på pausen i inställnigen [Paus] under faxöverföringsinställningar.

• För att kunna använda på en pulsuppringningslinje, infoga "Asterisk" i faxnumret. "Asterisk" växlar tillfälligt uppringningsläget från puls till tonval.