Registrera faxmottagare

Det här kapitlet beskriver hur du registrerar faxmottagare i adressboken med hjälp av kontrollpanelen eller Web Image Monitor. Med hjälp av adressboken kan du ange faxmottagare snabbt och enkelt.

Viktigt

• Adressboksuppgifter kan oväntat skadas eller förloras. Tillverkaren ska inte hållas ansvarig för eventuell skada som uppstått till följd av sådan dataförlust. Var noga med att vid jämna mellanrum skapa säkerhetskopior av adressbokens uppgifter.

Adressboken rymmer upp till 220 poster (20 + 200 snabbvalsnummer).

Snabbvalsnummer

De mottagare som registrerats som snabbvalsnummer väljs genom att trycka på motsvarande snabbvalsknapp.

Kortnummer

Mottagare som registrerats som kortnummer kan väljas från adressboken. Tryck på [Adressbok] och välj [Sök adressbok], välj sedan önskad post med hjälp av [Uppåtpil][Nedåtpil].