Ändra faxmottagare

Detta avsnitt beskriver hur du ändrar registrerade mottagaruppgifter.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Addressbok] och tryck sedan på [OK].

3Om du ska ange ett lösenord, ange lösenordet med siffertangenterna och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Snabbvalsmottagare] eller [Snabbvalsmottagare (fax)] och trycks sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Nr.] och ange sedan önskat snabbvalsnummer (1 till 20) eller kortnummer (1 till 200) med hjälp av siffertangenterna.

Det faxnummer och faxnamn som registrerats för det numret visas.

6Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Faxnr.] och ändra sedan faxnumret (upp till 40 siffror).

7Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Namn] och ändra sedan faxnamnet (upp till 20 tecken).

8Bekräfta inställningen och tryck sedan på [OK].

9Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Ett lösenord för åtkomst till menyn [Adressbok] kan anges i [Lås för adm.verktyg].