Ställa in datum och tid

Det här kapitlet beskriver hur du ställer in datum och tid för maskinens interna klocka och hur du väljer visningsformat.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Admin.verktyg] och tryck sedan på [OK].

3Om du ska ange ett lösenord, ange lösenordet med siffertangenterna och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Ställ in datum/tid] och tryck sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Ställ in datum] och tryck sedan på [OK] key.

6Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskat datumformat och tryck sedan på [OK].

7Skriv in det aktuella datumet med hjälp av sifferknapparna och tryck sedan på [OK].

Du kan trycka på [Vänsterpil][Högerpil] för att flytta mellan fälten.

8Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Ställ in tid] och tryck sedan på [OK].

9Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskat tidsformat och tryck sedan på [OK].

10Skriv in det aktuella klockslaget med hjälp av sifferknapparna och tryck sedan på [OK].

Om du valde [12-timmarsformat] trycker du på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [AM] eller [PM].

Du kan trycka på [Vänsterpil][Högerpil] för att flytta mellan fälten.

11Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Ett lösenord för åtkomst till menyn [Admin.verktyg] kan anges i [Lås för adm.verktyg].

• Om fel tid eller datum matas in korrigerar maskinen automatiskt dessa så att de stämmer med närmaste giltiga tid eller datum.