Säkerhetskopierar maskinens inställningar

Klicka på fliken [Säkerhetskop Inställning] på sidan med administratörsinställningar för att skapa filer med säkerhetskopior av maskinens konfigurationsinställningar. De här filerna kan vid behov användas för att återställa tidigare konfigurationer.

Viktigt

• När maskinen ska skickas på reparation är det viktigt att du först skapar säkerhetskopior. Efter reparation återställs maskinens inställningar till standardvärdena.

Bild av webbläsarskärmen

Säkerhetskop Inställning

Post

Beskrivning

Säkerhetskopiera Nätverksinställningar

Säkerhetskopierar följande inställningar på en fil:

• Inställningar under [Nätverksinställningar]

• Inställningar under [LDAP-server]

• Inställningar på fliken [Administratör] i [Administratörsverktyg]

Observera att inställningen för [Max. e-poststorlek] under [Nätverksprogram] inte kommer att säkerhetskopieras här. Den inställningen kan istället säkerhetskopieras via [Säkerhetskopiera menyinställningar].

Säkerhetskopiera menyinställningar

Säkerhetskopierar andra inställningar än de följande på en fil:

• Nätverksinställningar

• Skanningsmottagare

• Inställningar för användarbegränsning

• Faxmottagare och lista över specialavsändare

• IPsec-inställningar

• Inställningarna för [Skrivarregistrering], [Läge: låg fuktighet] och [Bilddensitet] på kontrollpanelens systeminställningsmeny

Säkerhetskopiera Skanningsmottagare

Säkerhetskopierar skanningsmottagare till en fil.

Säkerhetskopiera Inställningar för Tillgängliga funktioner

Säkerhetskopierar inställningar för användarbegränsning och räkneverksinformation för varje användare på en fil.

Säkerhetskopiera Adressbok

Säkerhetskopierar faxmottagare och listan över specialavsändare till en fil.

Säkerhetskop. IPsec-inställning

Säkerhetskopierar IPsec-inställningarna till en fil.

Gör så här för att skapa konfigurationssäkerhetskopior:

1Markera den typ av data på alternativknappen som du vill säkerhetskopiera.

2Ange administratörslösenordet om det behövs.

3Klicka på [OK].

4Klicka på [Spara] i dialogrutan där du ombeds bekräfta.

5Navigera till den plats där du vill spara säkerhetskopian.

6Ange ett filnamn och klicka på [Spara].

Obs

• [Säkerhetskop. IPsec-inställning] visas endast när administratörslösenordet har angivits.