Utskrift av konfidentiella dokument

Om du använder funktionen Säker utskrift kan du lösenordsskydda dina utskriftsjobb.

Detta innebär att ditt jobb skrivs ut först sedan du har angett lösenordet via maskinens kontrollpanel.

Funktionen förhindrar att obehöriga användare ser känsliga dokument vid maskinen.

Viktigt

• Den här funktionen är endast tillgänglig när man använder PCL6-skrivardrivrutinen och skriver ut från en dator med Windows operativsystem.