Radera en säker utskriftsfil

När en säker utskriftsfil har lagrats i maskinen visas “Säker utskrift Tryck på Användarverktyg” på maskinens kontrollpanel då maskinen är i kopieringsläge.

Bild av användarpanelens skärm

Bild av användarpanelens skärm

Gör så här för att radera en säker utskriftsfil. Du behöver inte ange ett lösenord för att ta bort en säker utskriftsfil.

1När meddelandet Säker utskrift visas, tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja den fil som ska tas bort och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelens skärm

Identifiera den säkra utskriftsfilen genom att kontrollera tid och användar-ID.

3Tryck på [Radera].

Den säkra utskriftsfilen är borttagen.

Om det finns kvarvarande säkra utskriftsfiler eller loggar i maskinen återgår displayen till listan över dessa. Om inga återstår, återgår displayen till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Öppna menyn och ändra maskinens inställningar genom att trycka på [Skanner] eller [Fax] och tryck sedan på [Användarverktyg]. För att radera en säker utskriftsfil, tryck på [Kopiera] för att återgå till kopieringsläget.