Skriva ut en säker utskriftsfil

När en säker utskriftsfil har lagrats i maskinen visas “Säker utskrift Tryck på Användarverktyg” på maskinens kontrollpanel då maskinen är i kopieringsläge.

Bild av användarpanelens skärm

Bild av användarpanelens skärm

Gör såhär för att låsa upp och skriva ut en säker utskriftsfil.

1När meddelandet Säker utskrift visas, tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja den fil du vill skriva ut och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelens skärm

Identifiera den säkra utskriftsfilen genom att kontrollera tid och användar-ID.

3Tryck på [Skriv ut].

4Ange lösenordet med siffertangenterna och tryck på [OK].

Den säkra utskriftsfilen skrivs ut.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Öppna menyn och ändra maskinens inställningar genom att trycka på [Skanner] eller [Fax] och tryck sedan på [Användarverktyg]. För att skriva ut en Säker utskriftsfil, tryck på [Kopiera] för att återgå till kopieringsläget.

• Om maskinen är upptagen med en utskrift kan du inte skriva ut en säker utskriftsfil. Om du försöker ändå kommer maskinen pipa.

• Maskinen kan inte ta emot nya utskriftsjobb när menyn Säker utskrift visas.

• Den säkra utskriftsfilen raderas automatiskt från maskinens minne när den skrivits ut eller avbrutits, alternativt när strömmen till maskinen stängs av.